UW eigen grondstuk en villa aan het starnd in Bali

Top Locaties in noord Bali Exclusieve grondstukken en villa's!

Vervul uw droom van de eigen villa aan zee, van het rustigen en onstspannen leven op Bali of koop een veelbelovende geldbelegging. Woon temidden van de natuur van Noord Bali op een absoluut rustige plaats direct aan zee met een eigen prive toegang tot het strand. Geniet elke dag opniew van het prchtige uitzicht op de blauwe zee en op de groen begroeide bergan aan de achterkant. Neem kennis van onze niewste villa project.

GRONDSTUKKEN & VILLA'S OP AANFRAAG!
Vervul uw droom van de eigen villa aan zee, van het rustigen en onstspannen leven op Bali of koop een veelbelovende geldbelegging. Woon temidden van de natuur van Noord Bali op een absoluut rustige plaats direct aan zee met een eigen prive toegang tot het strand. Geniet elke dag opniew van het prchtige uitzicht op de blauwe zee en op de groen begroeide bergan aan de achterkant.

Benut nu uw kans en beleef het traditionele noorden van Bali zoals het 20 jaar geleden was-zonder smog, hectiek en geluidshinder zoals intussen in het zuiden het eiland. Prijs en oppervlakte: Wij bieden u, grondstukken aan het starnd vanaf IDR 150 Millionen IDR per are (1 Are = 100 m²), ca. 11000,- EURO an, (Kurs vom 01.01.2015 / 1 Euro = 14.000 IDR), afhankelijk van de plaats van het grondstuk. Omdat ook in het noorden van Bali de prijzen intussen bijna maandelijks stijgen, kunt u per omgaande de aktuele prijs bij ons opvragen. Grondstukken op de berghellingen met uitzicht op de zee zijin in de regel ca. 30-50% lager - afhankelijk van de hoogte!

bali strand villa bouproject
BALI VILLA PROJECT

Een villa bouwproject in noord Bali vanaf de ontwerpfase. Villa-project op in totaal 48 are (4800 m2) direct aan het strand gelegen. De villa’s beschikken elk over 2 slaapkamers/2 badkamers en leefruimte met keuken en bieden aan de achterzijde uitzicht op de bergen.

Read More
VILLA DAMAI HUUR

Bij planning en bouw van uw woning en bij het aanvragen van de benodigde legale zijn wij u op verzoek graag behulpzaam. Wij maken u ook opmerkzaam op ons aanbod voor de "Villa Damai" een kompleet gerenoveerde villa aan het starnd met 1325 m² met een eigen zwembad en directe toegang tot het starnd in het mooie noorden van Bali.

Read More

Lees hier hoe u als buitenlander in Bali/Indonesië eigendom kunt verwerven