Het Alam-Bali Villa Project

Exclusief villa complex direct aan zee/strand Top locatie in noord bali!

Een villa bouwproject  in noord Bali vanaf de ontwerpfase. Villa-project op in totaal 48 are (4800 m2) direct aan het strand gelegen. De villa’s beschikken elk over 2 slaapkamers/2 badkamers en leefruimte met keuken en bieden aan de achterzijde uitzicht op de bergen.

Er worden twee eenheden direct aan het strand en twee eenheden direct in de tweede rij gebouwd. De eenheden in de de eerste rij zijn geheel gelijksvloers met terras, zonneterras en zwembad, met uitzicht op de zee ( de Balizee). Het vloer oppervlak bedraagt 144m2.

De eenheden in de tweede rij direct er achter zijn gebouwen met een verdieping met balkon en uitzicht op zee en van het parterre gedeelte uitzicht op de tuin. Deze villa’s hebben buiten het balkon ook nog een terras en een zwembad met zonneterras. Het vloer oppervlak van deze villa bedraagt 270 m2.

Het geheel omvat in totaal 4 villa’s met alle wettelijk vereiste bouwvergunningen. Alle eenheden bieden uitzicht op zee en de bergen, terras of balkon, en een zwembad van 4,5 x 12,75 meter met zonneterras. Elke villa is apart ommuurd om de prive sfeer te garanderen en hebben bovendien een carport voor 2 auto’s. De grote van het grondstuk bedraagt voor elke villa: 11are ( 1100 m2 ) met strandligging. Alle eenheden hebben een traditioneel balinees ALANG-ALANG dak en een extra gebouw van 18 m2 naast de carport voor het personeel of als opslagruimte. Bij de inrichting van de villa’s zijn we u gaarne behulpzaam en kunt u op ons rekenen. Het complex bevindt zich circa 3 km ten westen van Seririt en zo’n 30 autominuten van Lovina.

Alle villa’s worden bij de verkoop volgens eigendomsrecht ( Hak Milik Titel – indonesisch nominee vereist) aangeboden, maar ook een pachtkoop ( Hak Pakai ) is op aanvraag tot 99 jaar mogelijk, als u zelf het eigendom op u naam wilt hebben (dus zonder indonesische nominee, die anders als titeldrager vereist zou zijn).

Veranderingen van het ontwerp en de bouwtekeningen op uw eigen eisen aangepast zijn met  een vooraf gemaakte afspraak   mogelijk. De bouwtijd bedraagt ongeveer 4 maanden vanaf de datum van het koop-en bouwcontract en de ontvangst van de eerste aanbetaling

De ongemeubileerde eenheden zijn voorzien van alle airconditioners, douches, wasbakken en ingebouwde keukenkastjes met aanrecht en wasbak.

Verkoopsprijs vanaf € 298.000inclusief het eigendomsrecht en alle vereiste legalen documenten, electrisch en wateraansluitingen

Klick hier om foto's van de bouwplaats en de architcturale plannen van de villa's